Adresse:

Fægyden 1
3500 Værløse

Rute info:

Længde: 31 km.
Højdemeter: 385
Afmærkning: Ja 


Billeder
 Om ruten

Hareskoven er vel landets mest besøgte spor, med ca. 2.000 brugere om ugen. Det kan desværre også ses i form af et til tider helt ekstremt slid på sporet, som sine steder kan være totalt ufremkommeligt pga. mudder. Der er dog også lyspunkter: Godt 3 km af sporet mellem Fægyden og Skovbrynet Station er blevet renoveret de senere år, og den renoverede del af sporet er generelt så godt bygget, at den kan køres i alt slags vejr. Også på dele af strækningen i Nørreskoven er der lavet et flot stykke arbejde, som har gjort sporet langt mere robust. Men de fleste andre dele af sporet bør man holde sig fra i mindst en uge efter kraftigt regnvejr.

Når sporet er tørt, er det til gengæld et sjovt og afvekslende spor. Det meste er singletrack, men der er også nogle transportstrækninger på skovveje og cykelsti, som forbinder de forskellige dele af sporet. De fleste højdemeter finder man i Nørreskoven som er ret kuperet, mens resten af sporet er mere fladt.

Sporet er opmærket med røde prikker på træerne samt skilte med MTB symboler. Nogle steder kan man vælge at køre korte sværere strækninger som er markeret med sort. Sporet har en anbefalet kørselsretning (se sidste billede) og det er muligt at parkere rigtigt mange steder i tilknytning til sporet. Kommer du i bil er der parkeringspladser mange steder langs sporet. Kommer du med S-tog ligger Skovbrynet Station lige op ad sporet.

Links:

Parkering:
Der kan parkeres mange steder langs sporet. Her er det den sydligste parkeringsplads i Fægyden som er brugt, men man kan eksempelvis også starte fra Skovbrynet Station.


Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search