Adresse:

Vindekilde Strandvej,
4540 Fårevejle

Rute info:

Længde: 6 km.
Højdemeter: 90
Afmærkning: Ja 


Billeder
Om ruten

I Kårup Skov nær Fårevejle i Odsherred er der anlagt et MTB spor med tre forskellige ruter i forskellige sværhedsgrader. Alle tre spor er ensrettede og køres i urets retning. Opmærkningen består af pile og MTB piktogrammer på pæle.
Sporene er inddelt i et blåt, et rødt og et sort spor. Sporene er næsten udelukkende naturligt singletrack, og de tekniske elementer er begrænset til de naturligt forekommende rødder og sten i skovbunden, så ingen af de tre spor er teknisk svære. Forskellen i sværhedsgrad ligger i antallet af højdemeter og i hvor stejle opkørsler man støder på.
Det blå spor har kun moderate hældningsprocenter, mens det røde er stejlere og det sorte har et par stigninger, hvor mange vil skulle af og trække, og som er så stejle, at de formentlig vil desværre vil erodere inden for få år.
Sporene har mange steder en del særdeles skarpe sving, og det går desværre ud over fart og flow, særligt på det sorte spor, som ellers kunne have budt på nogle virkelig sjove nedkørsler. Men den sidste del af det blå spor og en pæn del af det røde spor har trods alt et fornuftigt flow.

Parkering:
Der kan parkerers på sidevej til Vindekilde Strandvej, lige over for Knarbo Mose. Sporet starter og slutter her.


Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search