Adresse:

Stengårdsvej 10
4791 Borre

Rute info:

Længde: 6,9 km.
Højdemeter: 235
Afmærkning: Ja 


Billeder
 Om ruten

Beskrivelsen her er af den “svære” rute, som er markeret med blå pile på stolper og blå prikker og pile på træer. Der er også en nem rute, som primært går på grusveje og grusstier. 

Sporet er anlagt i den særdeles kuperede Klinteskov ved Møns Klint og er 100 procent naturligt: Man kører direkte i skovbunden uden anlagte features eller forstærkninger af sporet. 

Særligt i starten og slutningen af sporet er der en række virkeligt lækre, sjove, lange og snoede nedkørsler hvor man kan få fuld fart på cyklen. En del af opkørslerne er meget stejle og bringer pulsen helt i vejret, og man tager da også særdeles mange højdemeter i løbet af en runde på sporet. 

Sporet ligger som sagt direkte på skovbunden, og i Klinteskoven vil det sige direkte på kridt og ler, som kan være meget glat i vådt føre. Så vi anbefaler at man kun benytter sporet i tørt vejr. 

Sporet starter ved et informationsskilt ved den nordlige indkørsel til Geocenter Møns Klint. Der kan parkeres ved Geocentret (betalingsparkering). 

Links:

Naturstyrelsens folder om sporet: http://naturstyrelsen.dk/publikationer/2011/nov/mountainbike-i-klinteskoven/

Parkering:
Parkering ved Geocenter Møns Klint - OBS, det er betalings parkering.


Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search