Adresse:

Esrumvej,
3000 Helsingør

Rute info:

Længde: 15 km.
Højdemeter: 230
Afmærkning: Ja 


Billeder
Om ruten

Sporet ligger i Teglstrup Hegn ved Helsingør, og er markeret med blå cirkler og pile på træer og pæle. Sporet består af en god blanding af naturligt singletrack der veksler mellem hurtige strækninger gennem bøgeskov og mere teknisk svært og snoet singletrack mellem nåletræer. Der er også bygget en del på sporet, så man blandt andet finder drops, berms, små rockgardens og et lille tabletop undervejs. Flere steder deler sporet sig i en rød og en blå rute, hvor rød er sværest. Som de fleste andre sjællandske spor kan dele af sporet blive meget mudret i vådt føre, og man bør derfor skåne sporet i muddersæsonen. Alt i alt er der tale om et sjovt, udfordrende og afvekslende spor, som varmt kan anbefales. Sporet er ensrettet og skal køres med uret.


Du finder nemmest sporet ved at køre til den midterste parkeringsplads på den del af Esrumvej som fører gennem Teglstrup Hegn. Det er 2. P-plads du støder på, både hvis du kommer fra Helsingør eller fra Nygård.

Parkering:
Der er parkeringsplads hvor sporet starter.


Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 
Sporkort
Vejr
giweather joomla module

Matchet indhold

Om Rideon

Rideon er et hobbyprojekt, som vi er en lille gruppe venner, der hygger sig med. Det giver os en grund til at komme ud og prøve en masse spor, og opleve MTB-mulighederne i Danmark. 

Besøg Vores

Nyeste Spor

27. juni 2019
5. maj 2019
3. maj 2019

Kontakt

© 2018 Rideon.dk.

Search